Translate

суботу

КУПИТИ КАТОК ДЛЯ ГАЗОНУ HLR-57



Каток для газону під час сіву декоративної трави використовують для ущільнення ґрунту. Використання такої техніки дає певні переваги.

Згодом не виникне труднощів з косіння газонокосаркою, адже каток вирівняє поверхню ґрунту, ґрунт не просяде, а газон буде рівним, без різних вибоїн й купин. Газон буде цілком безпечним і дорослим і дітям, адже відсутність купин допоможе уникнути падіння й наступних травм. Крім того, після використання катка, газон стає красивішим коштом ідеально рівної зеленої площини.

Також каток можна застосовувати й для того, щоб навесні зруйнувати крижану кірку на газоні, ущільнити відремонтовані ділянки газону й навіть у процесі вирівнювання піщаних або гравійних доріжок.

Каток для газону Sadko HLR-57 - це ручний інструмент, який призначено для підготовки газонів. Катки для газону Sadko HLR 57 мають валик 32 см. з шириною 49 см, що дозволяє продуктивно працювати.

Катки для газону Sadko HLR57 виготовлені з високоякісної сталі, мають покриття проти корозії, також вироби досить стійкі до механічних пошкоджень.

Каток для газону Sadko HLR - 57 важить 10 кг (з водою - 50 кг, з піском - 80 кг.). Об’єм катка становить 40 літрів.

Каток для газону САДКО забезпечує якісну і надійну роботу, а  конструкція виробу забезпечує надійну експлуатацію. Катки для газону Sadko HLR-57 дуже прості у використанні, оснащені зручною рукояткою.

Якість продукції Sadko - це ідеальний вибір для роботи й використання при виконанні всіляких садових робіт, а також незамінні для благоустрою прибудинкової території, газонів і парків.




доступно

тимчасово відсутнє

                               КАТКИ ПРО ТЕХНІКУ ЦІНА (грн) ЦІНА (у.о.) КОД     
Каток для газону Sadko HLR-57
759 74,40 8 010 871

Немає коментарів:

Дописати коментар