Translate

неділю

КУПИТИ АЕРАТОР SADKO ES 1500






Аератор Sadko ES 1500 - це якісна техніка для Вашого газону. Щоб мати красиву й доглянуту галявину біля будинку поруч з газонокосаркою йде скарифікатор. Ця модель відрізняється якісною європейською збіркою, надійністю кожної деталі й запчастин. Навесні й восени Ви будете використовувати аератор частіше. Що він може? Садко зробить ґрунт здоровим, живитиме його повітрям завдяки отворам, очистить від моху й сухого листя. Цей агрегат можна порівняти з граблями, тільки механічними. Він заощадить час, все необхідне зробить за Вас. 

Отже, розглянемо цю техніку. 

Зовні вона нагадує чимось газонокосарку. Такий же травозбірник, збалансована вага, ручка, колеса й корпус. Колір моделі ES 1500 блакитний, він дуже гармонійно контрастує з зеленим газоном. Корпус легкий і міцний, він не травмує траву. Аератор використовується для побутових цілей на невеликих ділянках. Потужність агрегату має відповідати складності ґрунту. При першому використання рекомендується вибирати невелику глибину. Модель має електричний двигун, він екологічно чистий, безшумний і додасть легкості скарифікатору. Садко ЄС 1500 має сміттєзбірник. Він об'ємний, адже треба врахувати, що він швидко наповнюється сміттям. Матеріал - сітка, вона легко пропускає повітря й компактно набиває контейнер мохом або листям. Руків’я складається, регулбється. Оператору буде зручно й приємно працювати з цим апаратом. Габарити компактні, що дозволить зберігати аератор навіть у будинку.

Особливості аератора Sadko ES 1500:

потужність електричного мотора досягає - 1500 Вт. Цього вистачить для якісної й продуктивної роботи на ділянці різного розміру;
ширина обробки - 320 міліметрів. Завдяки такому показнику можна зробити висновок, що пройдете територію Ви швидко;
напруга для роботи потрібна стандартна - 220 В. Але перед покупкою переконаєтеся, що у Вашій місцевості нема перебоїв у мережі;
вага Садко - 10 кг. Це важливо, адже важкий агрегат може вплинути на здоров'я рослин;
є можливість вибору висоти аерації й скарифікування;
ємність травозбірника - 8 літрів. Це досить великий об’єм для збирання сміття.
Аератор Sadko ES 1500 - це багатофункціональний апарат для догляду за ґрунтом на Вашому газоні. Ви будете задоволені результатом!


доступно

тимчасово відсутнє






                                  ТЕХНІКА
ЦІНА (грн) ЦІНА (у.о.) КОД     
Аератор-скарифікатор Sadko ES-1500
1126 110,40 8 011 597



Немає коментарів:

Дописати коментар