Translate

неділю

Дровоколи



Дровокол Sadko ELS-2200 є механічним колуном з горизонтальним положенням рами, призначення якого колоти заготовлені дерев'яні колоди. Це побутовий пристрій, з електродвигуном і гідропресом. Дровокол стане в нагоді кожному, хто має потребу заготовляти багато дров, адже він допомогає спростити процес заготовляння і, в підсумку, стає можливим виконувати подібні завдання швидко й легко.

Електродвигун дровокола під’єднується до 220 В та є 2.2 кВт потужністю. Він рухає гідравлічним пресом колуна, який має робоче зусилля 5 тон! Управляти дроворубом просто: досить натиснути кнопку запуску, а потім робочий важіль преса. Сам прес штовхає вставлене поліно на клин, і воно під тиском розколюється.

Найдовше поліно для розколювання становить 52 сантиметри. Особливо рекомендується, щоб у самому поліні сторонніх предметів кшталт цвяхів не було, щоб вони не потрапили під прес. Дровокол міцний за конструкцію, має спеціальні опори і транспортувальні колеса. Вага - 49 кг.

Колун Sadko ELS - 2200 - ефективний інструмент для заготовляння дров, особливо для випадків, коли треба швидко наколоти багадо дров для суни, каміна, печі тощо, або інших таких потреб.



доступно

тимчасово відсутнє

ДРОВОКОЛИ
ЦІНА (грн) ЦІНА (у.о.) Код     
Дровокол електричний Sadko ELS-2200
2889 283.20 8 012 424

КУПИТИ ДРОВОКОЛ САДКО ELS 2200

Немає коментарів:

Дописати коментар