Translate

суботу

Купити мотоблок бензиновий Sadko М-500 PRO



Мотоблок бензиновий Sadko М-500PRO - новинка цього сезону, яка вже встигла стати популярною серед фермерів і звичайних дачників. Ця модель буде добре справлятися з різними завданнями весь рік, радувати Вас своєю продуктивністю й надійністю. Садко змогла втілити в життя мрію про багатофункціональну техніку, з якою працювати приємно. Інструмент економить Ваше здоров'я, і тепер Ви можете сміливо викинути лопати, граблі та сапи. Робота не буде займати багато часу, як це було раніше. Сучасний мотоблок здатний перетворитися на прибиральник снігу, газонокосарку, ну й комплексно доглядати за городом. Пластик мотоблок міцний, раму покрито антикорозійним засобом, завдяки чому зовнішній вигляд залишиться чудовим, як і в перший день покупки. Фірмовий жовтий колір робить агрегат впізнаваним, і його легко помітити в полі. Великі колеса будуть давати максимальну прохідність по важкому ґрунту або серед великих снігових заметів - Ви не застрягнете ніде. Стартер ручний, пуск легкий і приємний. Двигун бензиновий 4 - тактний з повітряним охолодженням. Його потужності вистачає на виконання різних завдань. Фірма Садко дуже популярна в Європі й Америці, її техніка вважається однією з кращих, тому хорошу якість Вам гарантовано. Продуктивність мотора радує, адже в новій моделі Sadko М- 500PRO збільшений моторесурс. Це дозволяє навантажувати мотоблок на всі 100%. Словенські фахівці рекомендують заправляти двигун бензином марки Аі-92. А в картер заливати масло тільки SAE 10W30.

Особливості мотоблок Sadko М-500 PRO:

- передачі 2 вперед і 1 назад - є вибір, щоб оптимально вибрати потрібний темп роботи, а задня швидкість не дасть Вам десь застрягти;
- ручки регулюються по висоті, це дозволяє оператору комфортно працювати тривалий час;
- потужність бензинового мотора - 6.5 кс Це дозволяє якісно опрацювати ґрунт, і користуватися мотоблоком весь рік;
- повітряний фільтр на масляній ванні не дасть двигуну перегрітися, а дозволить правильно функціонувати;
- є можливість прикріпити навісне обладнання. 

Мотоблок Sadko М- 500PRO - це універсальна техніка для Вашого городу, яка функціонуватиме при будь-якій погоді і в різних умовах. Новинка від словенської фірми славиться своїми сучасними технічними характеристиками.

Характеристики мотоблок

Мотор потужність 6.5 кс
Ширина при обробці: 500-1000 міліметрів
Глибина при обробці: 150 міліметрів
Передач 2 вперед/1назад
Вага до 62.1 кг
Повітряний фільтр Є (масляна ванна)
Габарити 1390х800х1070 мм
Датчик рівня масла Ні
Масла 0.6 літрів
Бак 3.6 літрів
Оснащення: 
- Фрез 6 шт. 
- Коліс 3 шт 
- Диски відрізні 2 шт.
Привід - натяжний ролик
Об'єм мотора 196 см3
Палива близько 0,9 л / год
Система ручного стартеру
Двигун: чотиритактний, одноциліндровий
Масло SAE10W30
Тип охолодження: повітряне
Бензин А-92
Трансмісія: редуктор можна розібрати, шестерневий
Гарантія 12 міс.
Країна виробник: Словенія

КУПИТИ МОТОБЛОК М-500 PRO

Немає коментарів:

Дописати коментар