Translate

четвер

Культиватор електричний Sadko ET - 260



Культиватор електричний Sadko ET-260 використовується для: оранки землі, культивації ґрунту, фрезерування ґрунту, боронування ґрунту, прополювання бур'янів, всі ці види робіт можна механізувати за допомогою культиватор електричний Sadko ET-260, набагато полегшити і якісно поліпшити обробку садів й овочевих полів. Культиватор електричний Sadko ET - 260 має потужний і надійний електричний двигун, який за допомогою ланцюгової трансмісії передає на редуктор зусилля без втрати потужності, чим оберігає двигун від перевантажень. Всі конструктивні деталі культиватор електричний Sadko ET - 260 виготовлено з високоякісної сталі, а відсутність в конструкції алюмінію набагато підвищує ресурс роботи і надійність агрегату. 

Живлення - 220 В. У комплекті 4 фрези. Фрези складаються, що дозволяє регулювати ширину обробки. Швидкість обертання фрез - 220 об/хв. Невелика вага, зручне розташування органів управління, низький шум і низький рівень вібрації дозволяють працювати з  інструментом комфортно, не відчуваючи втоми. Електричний культиватор sadko 260 не вимагає складного обслуговування, заправки паливом, заміни свічок тощо - достатньо мати джерело електроенергії і електрокультиватор Садко 260 готовий до роботи. З цим інструментом легко впораються жінки, літні люди, люди з малими фізичними можливостями. Завдяки компактним розмірам, культиватор електричний Садко 260 ET здатний дістатися у важкодоступні місця. Робота - короткочасна з повторюваними циклами для виключення перевантаження двигуна.

Для зручності транспортування електрокультиватор обладнано транспортувальними колесами.  Ви зможете перевозити електрокультиватор як залізничним, так і автомобільним транспортом.

У нашому магазині Ви можете придбати електрокультиватор Садко ET -260 для дачі, парника, теплиці, квітника за низькою ціною з гарантією. Менеджери підготовлені надати відповіді на всі можливі питання.

Комплектація: електрокультиватор Садко ET 260 й фрези чотири штуки.

Вся продукція ТМ Sadko високоякісна і на неї надається фірмова гарантія. Сервісні центри розташовано по всіх областях України.

Характеристики:
Потужність двигуна: 1200 Вт
Передачі: 1 вперед
Ширина культивації: 260 мм
Глибина культивації: 125 мм
Діаметр фрез: 250 мм
Обертання фрези (без навантаження): 250 об/хв
Обертання фрези при навантаженні: 220 об/хв
Привід: червячно- шестерний
Живлення: 230В/50 Гц
Шум при LWA: 95 db (A)
Шум при LPA: 84 db (A)
Розміри д/в/ш: 620/450/495 мм
Вага: 12,5 кг
Виробництво: Словенія , Sadko

Також шукають як культиватор електричний Садко 260, електрокультиватор Садко 260, купити електричний культиватор sadko 260 ET

Увага! Всі товари інтернет-магазину motoblokk.blogspot.com, сертифіковано в Україні, перевіряються на працездатність, забезпечуються обслуговуванням гарантійним і післягарантійним відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів». Купивши в нас товар, Ви отримуєте всебічну технічну, сервісну й інформаційну підтримку.

БЕЗПЛАТНО доставляємо товар в усі міста України компанією "Нова поршта".

Ви можете переглянути технічні характеристики електрокультиватор Садко ET- 260 перед тим, як оформити замовлення. На сайті представлено опис і фото електрокультиватор Садко ET- 260 .

Немає коментарів:

Дописати коментар