Translate

четвер

КУПИТИ МОТОБУР



Мотобур бензиновий SADKO AG-52 зі шнеком - потужний інструмент, з яким Ви швидко зможете й з мінімальними фізичними зусиллями викопувати лунки для посадки рослин або установки стовпів (паль), рити траншеї для прокладки інженерних комунікацій або облаштування фундаментів, а також зможете мінімізувати ручну працю при викопуванні ям під підвал або зливів. Шнек подвійний бензинового мотобура SADKO AG-52 обладнаний додатковим ножем (другим різцем на кромці свердла). Ця особливість дозволить Вам ефективно виконувати земляні роботи в  складніших ґрунтах (щільніших, або з густо розгалуженою "мережею" з коріння рослин). 

Особливості бензобура SADKO AG-52 з подвійним шнеком 200-мм. 

Мотобур САДКО AG-52 повністю автономний (Ви не будете "прив'язані" до розетки й Вам не потрібно стежити, щоб кабель не намотався на шнекове свердло). 
Виріб легко контролюється одним користувачем (його маса, без свердла, не перевищує 8 кілограмів, оберти знижуються 40:1 редуктором, а ергономічні руків'я із зручно розташованими органами управління мотором дозволяють користувачеві без особливих зусиль утримувати машину при бурінні). 
Конструкторський колектив бензобура SADKO AG-52 забезпечив інструмент "розумним" відцентровим зчепленням. Завдяки цим доповненням, крутний момент передається з двигуна на свердло тільки при обертах вище холостих. Ця опція дуже зручна під час запуску двигуна (шнек не почне обертатися доти, доки Ви не натиснете на акселератор) і незамінна з точки зору безпеки (при ривку рука користувача відпустить кнопку газу, й обертання інструменту автоматично припиниться).

Бензиновий мотобур Sadko AG-52 
Виробництво Sadko, Словенія 
Гарантія 1 рік 
Клас інструменту - побутовий 
Рекомендований діаметр бура 15-20 см 
Характеристики двигуна 
Паливо суміш бензину й масла 
Тип двигуна двотактний 
Робочий об'єм циліндра 52 см³ 
Потужність 2,08 кВт / 2,8 к.с. 
Номінальні оберти двигуна 9000 об/хв 
Ємність паливного бака до 1,5 літрів 
Швидкість холостого ходу 2000 об/хв 
Інформація про трансмісію 
Передавальне відношення 40:1 (на зниження)






























Мотобур Садко AG-52N поставляється зі шнеком 200-мм. Відмінний вибір для буріння отворів під установку опорних стовпів для парканів, посадки рослин та інших цілей. Мотобур має високу надійність і міцність завдяки тому, що вал двигуна й з'єднувальний стрижень бензобуру виготовлено зі сталі. 

Бур просто розбирається й збирається за допомогою шестигранника за лічені секунди. Можлива комплектація зі шнеком 300-мм - мотобур Sadko AG-52N зі шнеком 30 см. 

В мотобурі використовується відцентрове зчеплення. Якщо бур заклинить - зчеплення роз'єднає редуктор від мотора. Двигун двотактний, одноциліндровий 2,8 к.с. потужності з ручним кік-стартером. 

Землебур Садко AG-52N розраховано для роботи одного оператора. Елементи управління розташовано на одному руків’ї. Ергономічний дизайн, антивібраційні руків’я, невелика вага - все це забезпечує зручність і комфорт при роботі з цим інструментом. 

Мотобур Садко AG-52N забезпечується фірмовою гарантією терміном 12 місяців. 

Характеристики 
Виробник Садко 
Країна Словенія 
Об'єм д-на (куб. см) 52.0 
Кількість циліндрів-1 
Потужність д-на 2,8 (л. С.) 
Ємність паливного бака 1500,0 (мл) 
Макс. кількість обертів 8900 (об/хв) 
Макс. діаметр 300 бура (мм) 
Глибина пробурювання 8о см 

Додаткові функції: 
Праймер так 
Легкий запуск ні 
Підтримка постійної кількості обертів під навантаженням так 
Реверс Ні  
Палива 1 бак від 400 до700 отворів у ґрунті 
Час буріння одного отвору 8-15 сек 
Буріння в льоду так 
Редуктор є 
Бензин А-92, мастило для 2-т двигуна 
Масло редуктора типу Mobil-1XHP-222 
Шнек 300 мм 
Шнеки додаткові 200 мм та 150 мм 
Перевірка передпродажна Безкоштовно 
Заправимо редуктор Безкоштовно 
Доставимо Україною Безкоштовно

КУПИТИ МОТОБУР САДКО

Немає коментарів:

Дописати коментар