Translate

четвер

Електрокультиватор Садко ET390



Електрокультиватор Садко ET390 відноситься до класу "легких" культиваторів і застосовується для обробки відкритих ґрунтів. Потужність електричного двигуна 1,2 кВт, чого цілком достатньо для обробки легких ґрунтів. Культиватор ефективно застосовується на земельних ділянках до семи сот.  Застосування - дачні ділянки, садові ділянки, квітники, теплиці. Шість фрез зі швидкістю обертання 220 об/хв якісно оброблять ґрунт. Призначений для роботи на "м'якому" ґрунті в невеликих обсягах (англійські газони, клумби,грядки, парники й теплиці), з культивацію ґрунту (зораного раніше), прополювання міжрядь, обробку землі навколо дерев. Компактні розміри культиватора SADKO ET-390 дозволяють йому добиратися до важкодоступних місць, куди більшим культиваторам не добратися. Всі конструктивні деталі культиватор електричний Sadko ET - 390 виконані з високоякісної сталі, а відсутність в конструкції алюмінію набагато підвищує ресурс роботи й надійність агрегату. Компанія Sadko, спираючись на багаторічний досвід продажів культиватор електричний Sadko ET-390, ґарантує його надійну роботу без поломок і дефектів, при дотриманні умов експлуатації, протягом тривалого часу.

Увага! Цього типу електрокультиватор не може обробляти цілину, грубий глинистий ґрунт або ґрунт, який давно не оброблявся.

Режим роботи - повторно-короткочасний, щоб не перевантажувати двигун.

Двигун тихий і має низький рівень вібрації, що дозволяє комфортно працювати з агрегатом тривалий час і нестомитися. Двигун екологічний, економічний і простий в обслуговуванні.

Транспортувальні колеса, розташовані ззаду, й невелика вага дозволяють легко транспортувати й перевозити культиватор на великі відстані. Отже Ви можете купити електрокультиватор для дачі Садко 390 ET і перевозити культиватор на дачу коли буде потрібно.

Купити електрокультиватор Садко ET390 дешево ви можете в цьому інтернет-магазині. Sadko на всю продукцію надає фірмову гарантію. Сервісні центри розташовані в усіх областях України.

Характеристики:

Потужність: 1200 Вт
Передачі: 1 вперед
Ширина культивації: 390 мм
Глибина культивації: 125 мм
Діаметр фрез: 250 мм
Швидкість з якою обертається фреза без навантаження: 250 об/хв
Швидкість з якою обертається фреза при навантаженні: 220 об/хв
Привід: червячно- шестерний
Напруга/частота: 220В/50 Гц
Рівень шуму LWA: 95 db (клас A)
Рівень тиску звуку LPA: 84 db (клас A)
Комплект: фрези 6 шт. (три лівих, три правих), Коліс - 2 шт.
Розміри д/в/ш: 620/450/495 мм
Вага: 15 кг
Виробництво: Словенія, Sadko
Гарантія: 1 рік

Цей продукт також шукають як електрокультиватор для дачі, електрокультиватор з колесами, культиватор Садко 390 ЕТ, купити sadko ET 390, продаж електричних культиваторів Садко ET 390

ЯК КУПИТИ КУЛЬТИВАТОР SADKO 390 ET ?






Немає коментарів:

Дописати коментар