Translate

середу

САДОВІ НОЖИЦІ САДКО HT-460
















Електричний кущоріз Sadko HT- 460 - такого незамінного помічника по догляду за живоплотом, чагарниками, деревами треба ще пошукати. Цим інструментом Ви можете навести порядок на своєму живоплоті, зробити його гарним і неповторним; кронам дерев можна надати незвичайної і дизайнерської форми. Кущоріз Sadko HT-460 дозволяє Вам проявляти творчі здібності в роботі з рослинами і деревами.

Sadko HT -460 є зручним у роботі. Його сучасний ергономічний дизайн і невелика вага, а також зручно розташовані руків’я управління дозволяють комфортно управляти цим інструментом. Завдячуючи його високій продуктивності можна виконати значний об’єм роботи у порівняно короткий час і при цьому насолодитися результатом праці.

Тому не потрібно бути крутим професіоналом, щоб створити чудову живу огорожу чи, наприклад, надати низьким кронам дерев чудових форм казкових персонажів - для цого досить придбати електричний кущоріз Садко HT-460.
Його сталеві леза здатні зрізати навіть найтовстіші гілки.
Малошумний, екологічний, простий в експлуатації й доступна ціна - основні переваги  електрокущоріза Садко 460.

Гарантія на кущоріз Sadko HT460 - 12 місяців.

Технічні характеристики:

Тип: електричний
Клас: побутовий
Електромережа 220В/50Гц
Потужність електродвигуна: 600 Ват
Оберти холостого ходу: 1800 об на хв
Довжина шини: 46 см
Між зубами відстань: 14 мм
Вага: 4,1 кг
Виробник: Sadko, Словенія
Цю техніку ще шукають як садові ножиці Sadko HT-460, електрокущорізи Sadko HT-460, кущоріз Садко 460, кущоріз для огорожі Sadko HT460.

КУПИТИ САДОВІ НОЖИЦІ САДКО HT-460

Немає коментарів:

Дописати коментар