Translate

понеділок

Бензиновий культиватор Sadko М400



Бензиновий культиватор Sadko М400 з активною фрезою має коробку передач з 1-ю швидкістю вперед і 1-ю назад. Культиватор забезпечує високу продуктивність і зручність у роботі. Потужний двигун 6,5 к.с. забезпечує хорошу тягу та має великий запас міцності. Колеса допомагають легко переміщувати культиватор до місця роботи. 
Задньій хід покращує маневреність культиватора й не дає йому зариватися в землі. Активна фреза дозволяє обробляти великі земельні ділянки.

Високотехнологічний сучасний двигун мотокультиватора Sadko 400 М відрізняється низьким рівнем шуму і вібрації, а також низькою витратою палива. Застосування повітряного фільтра подвійного очищення дозволяє ефективно захищати двигун від пилу навіть у найжорсткіших умовах, що сприятливо позначається на його терміні служби.

Культиватор Садко 400 М користується стабільним попитом серед українських споживачів. Це один з кращих культиваторів в своєму класі. Ширина фрезування 400 мм. Глибина - 175 мм. Стартер ручний для запуску двигуна.

Щоб купити за низькою ціною мотокультиватор Садко М400 Вам потрібно зателефонувати на контактний телефон у шапці сайту. Перед відправкою ми обов'язково перевіряємо агрегат. Культиватори Садко М- 400 - техніка, якій варто довіряти!

Комлектація: гумові коліс - 2 шт, чотири фрези.

Модель знято з виробництва. Їй на зміну приходить нова модель з поліпшеними характеристиками - культиватор з активною фрезою Sadko M450, що має ширину культивування 450 мм і потужніший редуктор.

Технічні дані:

Чотирит. дигун одноц. 6,5 кс
Циліндр: 208 см 3
Бензин АІ- 92
Активно охолоджується повітря
Ланцюгової редуктор як трансмісія
Ручний запуск
Фреза об на хв: 120
Передач вперед одна/ назад назад
Є реверс
3,6 л бак
0.6 л масла в картері
Ширина культивування: 40 см
Робоча глибина: 17,5 см
Фрези діаметр: 35 см
Комплект: 4 фрези, 2 колеса.
Вага: 74 кг
Виробництво: Словенія, Sadko.
Цей агрнгат також шукають як мотокультиватор Садко М400, купити sadko m400, продаж Садко 400М, грунтофреза Садко 400. 

КУПИТИ КУЛЬТИВАТОР САДКО М 400

Немає коментарів:

Дописати коментар