Translate

четвер

Дизельний мотоблок Sadko MD 1050




Дизельний мотоблок Sadko MD 1050 є хорошим вибором для обробки заміської ділянки площею до 70 соток. Мотоблок відрізняється високою якістю збірки й комплектуючих вузлів, що забезпечує тривалу експлуатацію. Ще однією перевагою мотоблоків торгової марки Sadko є розвинена мережа сервісних центрів, де Ви зможете знайти потрібні витратні матеріали та запасні частини.
Мотоблок Sadko MD 1050 має на борту дизельний, потужний двигун з повітряним охолодженням. Потужність двигуна складає 6 к.с. Він запускається за допомогою шнура ручного стартера. Двигун відносно тихий в роботі і має невелику витрату палива. Мотоблок Sadko MD 1050 відноситься до класу професійних, тобто моторесурс його складає понад 3000 годин.
Ще однією перевагою мотоблоків 105 -й серії, зокрема Sadko MD 1050, є значна конструкційний вага, що становить приблизно 140 кг. Така чимала вага дає можливість надійно заглибитися в грунт і виконувати дуже якісну культивацію без «вистрибування», що часто характерно для культиваторів та мотоблоків з невеликою вагою.
Коробка передач має одну швидкість назад і дві вперед. Перша передача призначається для плуга, пристроїв для викопування й саджання коренеплодів, друга передача застосовується для роботи з ґрунтофрезою й забезпечує хорошу швидкість для досягнення  максимального подрібнення ґрунту. Задні передачі не лише значно полегшують маневрування агрегатом, але ще й призначені для роботи з навісним активним обладнанням, що агрегатується до заднього валу відбору потужності (наприклад, сінокосарки). У такому разі кермо розвертається на 180 і рух відбувається заднім ходом.
Кермо мотоблока може регулюватися вертикально й горизонтально.
Мотоблок має багатодискове зчеплення в масляній ванні. Ця конструкція забезпечує довговічність, надійність, а також плавність ходу при роботі.
У комплекті є набірна ґрунтофреза шириною 105 см, а також пневматичні великі колеса. Ширина захоплення грунтофрези регулюється методом зняття й встановлення секцій. Ще завжди є навісне обладнання будь-яких видів сільськогосподарських робіт: плоскорізи, плуги, картоплекопалки, картоплесаджалки, косарки тощо.

Характеристики 
Ширина смуги обробки: 105 см 
Глибина смуги обробки: 15 см
Кількість фрез: 8 шт 
Ємність бака: 3.5 
Система запуску: ручна 
Об'єм д-на: 296 см3
Максимальна потужність: 4,47 кВт 
Потужність д-на: 6 к.с.
Гарантія: 12 місяців
Вага: 119 кг
Діаметр фрез 300 мм 
Швидкості 2 вперед, 2 назад 
Масла об’єм в картері 1,1 л 
Двигун чотиритактний дизель

*Характеристики та комплектація культиватор  Sadko MD 1050 можуть змінюватися виробником без повідомлення.

Купити недорого невеликий компактний мотокультиватор Садко
 MD-1050 ви можете в нашому магазині з безкоштовною доставкою по Україні.
Цей товар також шукають як ціна sadko MD- 1050, культиватор на дачу Садко MD -1050.

БЕЗПЛАТНО відправка мотоблок дизельний Sadko MD 1050 в будь-яку точку України.

ЯК КУПИТИ ДИЗЕЛЬНИЙ МОТОБЛОК SADKO MD-1050?

Немає коментарів:

Дописати коментар