Translate

суботу

Дизельний двигун Sadko DE 300


















Дизельний двигун Sadko DE 300 має потужність 6 к.с. при максимальній частоті обертання колінчастого вала 3600 об. / хв. Така потужність дозволяє з успіхом застосовувати цей двигун у різних сільськогосподарських, будівельних і промислових машинах, зокрема мотоблоках, мотокультиваторах, насосах (мотопомпах), міні-електростанціях, компресорах та іншій техніці.
Двигун відрізняється постійним обертальним моментом майже на всьому діапазоні обертів. Якість двигуна поза конкуренцією: високий рівень виробництва і комплектуючих вузлів з величезним запасом міцності. Охолодження двигуна - примусове повітряне. Запуск двигуна здійснюється ручним стартером.
Двигун Садко 300 DE може використовуватися в жорстких кліматичних умовах при будь-якій температурі і ступеню запиленості середовища.
На двигуні встановлена ​​система аварійного зупинки двигуна при зниженому рівні масла, яка за датчиком рівня мастила в картері визначає рівень мастила і за необхідності зупинить двигун у критичній ситуації. Обсяг масляного картера становить 1,1 л.
характеристики
Вага, кг 34,7
Габарити (ДхШхВ), мм 460/460/510
паливо дизель
Потужність, к.с. 6
Потужність, Вт 4920
Тип чотиритактний
Робочий об'єм двигуна, см3 296
Система запуску ручний старт
Охолодження активне повітряне
Паливний бак, л 3,5

Немає коментарів:

Дописати коментар