Translate

суботу

Дизельний двигун Sadko DE 410



Дизельний двигун Sadko DE 410 належить до класу напівпрофесійної техніки з підвищеним моторесурсом, який складає 3000 мотогодин. Це досягається за рахунок застосування якісних вузлів, виконаних з високоякісних сплавів, і найвищої якості виробництва і збірки.
Двигун Садко 410 DE може легко працювати в різних кліматичних умовах, при будь-якому рівні запиленості та вологості. Призначений для установки в засоби малої механізації: мотоблоки, культиватори, насоси, помпи, генератори тощо.
Запуск двигуна здійснюється за допомогою ручного стартера. Передбачений датчик, що відключає двигун при низькому або зниженому рівні масла в картері двигуна. Має низький витрата палива. Рівень шуму і вібрації дозволяє комфортно знаходитися поряд з працюючим двигуном упродовж довгого часу. Обладнаний автоматичним регулятором частоти обертання колінчастого вала, який підтримує задані обороти. Крутний момент двигуна майже постійний на всі діапазоні робочих обертів. Охолодження - активне повітряне. Максимальна частота обертання колінчастого валу становить 3600 об. / хв.
Характеристики
Вага, кг 46,5
Габарити (ДхШхВ), мм 500/470/530
Паливо дизель
Потужність, к.с. 9
Тип чотиритактний одноциліндровий
Робочий об'єм двигуна, см3 406
Система запуску ручний старт
Охолодження активне повітряне
Паливний бак, л 5,5
Обсяг картера, л 1,65

Немає коментарів:

Дописати коментар