Translate

суботу

Бензиновий двигун Sadko GE 390




Бензиновий чотиритактний двигун Sadko GE 390 розвиває потужність 13 к.с. при максимальних обертах 4000 об. / хв. Двигун має верхнє розташування клапанів (технологія OHV), що позитивно позначається на стабільності його роботи.
Відрізняється невисокою витратою палива як для двигуна такої потужності. При роботі двигун має низький рівень вібрації та шуму, що дозволяє комфортно знаходитися поряд з працюючим механізмом. Об'єм двигуна - 389 см3. Двигун з активним повітряним охолодженням.
Двигун має високу якість виготовлення складових вузлом і високий рівень збірки. Має великий запас надійності і міцності. Враховуючи його невелику вартість, можна зробити висновок про те що двигун Sadko 390 GE - це кращий вибір для застосування в малогабаритній сільгосп- і будівельній техніці: мотоблоки, культиватори, насоси і генератори. Також він знайде своє застосування промисловості.
У двигун Садко 390 GE за рекомендацією виробника необхідно заливати мастило SAE 10W30. Необхідний обсяг мастила становить 1,1. Для виключення вірогідності роботи двигуна за відсутності мастила передбачено захист, який вимкне його в такій ситуації. Обладнаний автоматичним регулятором частоти обертання колінчастого валу, який підтримуватиме максимальні оберти при мінімальному витраті бензину.
Характеристики
Вага, кг 31
Габарити (ДхШхВ), мм 405/450/443
паливо бензин
Потужність, к.с. 13
Тип чотиритактний з верхнім розташуванням клапанів (OHV)
Робочий об'єм двигуна, см3 389
Система запуску ручний стартер
Охолодження активне повітряне
Запалювання транзисторне магнето
Паливний бак, л 6,5

Немає коментарів:

Дописати коментар