Translate

неділю

Мотоблок бензиновий Sadko M800 L




Бензиновий мотоблок Sadko M800 L з фарою має достатню потужність і "хорошу" вагу й призначений для обробки площ до 0,7 га. Двигун має хороший запас міцності, відмінну тягловість та високу ефективність. Ширина обробки регульована 50-80 см. На кермі розташована потужна фара для роботи в темний час доби.
Коробка передач 2 швидкості вперед і 1 назад. 1-а швидкість призначена для важкої роботи (робота з плугом, окучником), 2-а швидкість - для роботи з фрезою, а також для транспортування вантажів на причепі.
Мотоблок Садко 800 L має ергономічний дизайн. Зручне розташування елементів керування сприяє комфортній роботі на цьому агрегаті. Демонтовані металеві захисні крила захищають оператора від грудок бруду, що викидаються з-під коліс.
Великий асортимент навісного обладнання, що агрегатується до мотоблока sadko M-900 L, значно розширює можливості мотоблока. Купити навісне обладнання для Садко 800l ви можете в нашому інтернет-магазині. За допомогою навісного обладнання можна займатися оранкою, підгортанням, культивацією, прополюванням, за допомогою причепа можна перевозити вантажі.
Низький рівень шуму і вібрації забезпечують комфорт у роботі з цим мотоблоком. Вдала конструкція мотоблока не дає йому "завалюватися" при роботі. Захисні відрізні диски захищають рослини від пошкоджень і не дають висипатися ґрунту.
Характеристики Sadko М-800L
Паливо: бензин Аі-92
Двигун: одноциліндровий 4-тактний
Потужність двигуна: 6,5 к.с. / 4,8 кВт
Обсяг циліндра: 196 см3
Паливний бак: 3,6 л
Обсяг масла в картері: 0,6 л
Охолодження: активне повітряне
Старт: ручний, шнур стартера
Редуктор: розбірний ланцюговий
Фара: є
Привід: пасковий
Передачі: 2/1 вперед / назад
Ширина обробки: 50-80 см
Глибина культивації: 15 см
Діаметр фрез: 30 см
Габарити д / ш / в: -
Комплектація: фрези - 6 шт., пневматичні колеса (діаметр 40 см) - 2 шт., відрізні диски - 2 шт., фара - 1 шт.

Вага: 85 кг

1 коментар:

  1. Хочу купить редуктор для аргона http://rekom.kiev.ua/types/argonovye-reduktory/ такого типа. Скиньте пожалуйста где лучшие варианты по цене можно найти, очень нужно!

    ВідповістиВидалити